Prijava korisnika|Prvi put ste ovde? Registrujte se!
prodaja@mobilturi.rs | +381 (0)35 880 0230
 
 
O nama
Kuhinje proizvedene u Mobilturi se lako uklapaju u svako domaćinstvo. Naše kuhinje pružaju osećaj čistoće i odličan su temelj za prezentaciju vaše estetske ličnosti. Najvažnije je da naše kuhinje obezbeđuju kompletnu funkcionalnost prostora koji je najvažniji prostor svakog doma. 
 
Naše kuhinje su rađene u više stilova, poput savremenog, rustikalnog, eklektičnog, skandinavskog i drugih stilova.

---

Gruppo Turi je osnovala u Srbiji kompaniju Mobilturi doo jula 2013 godine, kada je na teritoriju Srbije preneto višedecenijsko iskustvo proizvodnje kuhinja iz porodične kompanije Gruppo Turi iz Italije.
 
Primenom savremene tehnologije renomiranih Italijanskih proizvođača i inovativne tehnike proizvodnje koju su osmislili braća Turi, ova kompanija je donela potpuno novi koncept proizvodnje kuhinja na teritoriju Srbije. Od tih prvih dana, svakodnevno se proizvede veliki broj kuhinja koje se isporučuju poznatim kupcima.

Istorijat
Kompanija Grupo Turi osnovana je 60 godina prošlog veka, osnivač je Pasqual Turi. Braća Turi su postojeću kompaniju Mobilturi osnovali 1987. godine. 2000. godine Turi ulazi u korporaciju sa NET CUCINE kuhinjama, i kreću sa prodajom visoko kvalitetnih kuhinja po pristupačnim cenama.
Važni ciljevi postignuti su zahvaljujući dinamičnosti i entuzijazmu mladih vlasnika, kao i zbog značajnih ulaganja u tehnologiju i sam proces proizvodnje.

Najnovije vesti
 
 
Postavljeno: 01.10.2015.
Zatvoren maloprodajni objekat

Maloprodajni objekat je zatvoren i biće preseljen na novoj lokaciji.
Postavljeno: 31.03.2015.
Mobilturi sponzor na humanitarnoj manifestaciji

Mobilturi sponzor devete Internacionalne Tortijade u Jagodini